Uvjeti prodaje

Uvjeti prodaje i preuzimanja knjiga.

Knjige se mogu kupiti na Kineziološkom fakultetu svakim radnim danom od ponedjeljka do petka u vremenu od 8:00-15:30 sati ili na adresi Palinovečka 43 prethodnim dogovorom i pozivom na 091 501-2548. Na toj adresi je moguće preuzimanje knjiga i preko vikenda.

Ukoliko želite knjige naručiti poštom tada knjige šaljemo pouzećem a plaćanje knjiga je prilikom dostave, Cjena poštarine za Hrvatsku iznosi 30,00 kn bez obzira na težinu pošiljke. Knjige se također mogu platiti i virmanom na žiro račun GOPAL d.o.o. HR3723600001101249337, Račun šaljemo mailom a nakon uplate knjige šaljemo poštom. Ukoliko naručujete knjige izvan Hrvatske postupak plaćanja je isto preko virmana samo što poštarina ovisi o državi u koju se pošiljka šalje.

Plaćanje pouzećem

Plaćanje pouzećem podrazumjeva plaćanje gotovinom dostavljaču prilikom dostave paketa.

U slučaju da primatelj nije u mogućnosti zaprimiti pošiljku na definiranoj dostavnoj adresi u trenutku dostave, dostavljač ostavlja obavijest o prispijeću pošiljke u poštanskom sandučiću i moguće je dogovoriti novo vrijeme dostave.

Izjava o privatnosti

Obvezujemo se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla.

Uvjeti povrata i reklamacije (Pravo na opoziv)

Sve naručene proizvode i usluge možete opozvati sve do trenutka isporuke iz našeg skladišta.

Imate pravo na povrat proizvoda u roku 14 dana nakon primitka naručene pošiljke sa navođenjem razloga za povrat.

Prihvaćamo sve oblike reklamacije koje se odnose na mehaničke nedostatke proizvoda, odnosno knjiga, kao što su tiskarske greške, oštećene naslovnice i sl. Vremensko ograničenje za reklamaciju je 14 dana od dana kupnje proizvoda i potrebno je dokazati da je artikl kupljen u sustavu našeg web shop-a

Omogućujemo Vam besplatnu dostavu za opravdano reklamirane proizvode o našem trošku.

Način podnošenja prigovora potrošača

Sukladno Zakonu o zaštiti potrošača obavještavamo potrošače da prigovor na kvalitetu naših usluga mogu dostaviti u pisanom obliku na email adresu: info@…

Odgovor na Vaš prigovor dati ćemo u pisanom obliku najkasnije 15 dana od dana primitka prigovora.